Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης:ΑPOPSIS 4tetΜε μια μοναδική μουσική βραδιά, πλημμυρισμένη από
Jazz ηχοχρώματα, θα υποδεχτεί ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού, στο πλάισιο των Λασσανείων, τη μεγαλύτερη και μαγικότερη πανσέληνο του έτους.

Η εξαίρετη, ιδιότυπη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μoυμτζίδου σε συνεργασία με τους σπουδαίους μουσικούς της διεθνούς jazz σκηνής, Γιώργο Τζούκα, Πέτρο Δαμιανίδη και Μανώλη Κουτσουνάνο, στο πλαίσιο των δρώμενων “Λασσάνεια 2015” παρουσιάζουν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Kοζάνης και ώρα 9.00 μ.μ., ένα μοναδικό δρώμενο που εμβαπτίζει αφ΄ενός το ελληνικό ηχόχρωμα, τον παραδοσιακό, μεσογειακό και ρεμπέτικο ήχο και αφ΄ετέρου τις μουσικές του κορυφαίου έλληνα μουσουργού Μάνου Χατζιδάκι στο σύγχρονο ηχοχρωματικό τοπίο διαμέσω της jazz και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.


Το ensemble, με διεθνείς συμμετοχές σε jazz & contemporarymusicfestivals, κινείται στον ευρύ χώρο της jazz, συνδυάζοντας στοιχεία της mainstream σκηνής με το ύφος και τη λεπτή αίσθηση του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της σύγχρονης μουσικής. Στόχο τους αποτελεί η απόδοση της μονάκριβης αίσθησης του φωτός και της ακτινοβολίας των πρωτότυπων μελωδικών θεμάτων, αγγίζοντας με σεβασμό τα τοπία και τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα.


APOPSIS 4tet:

Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου | Ερμηνεύτρια

Γιώργος Τζούκας | Πιάνο

Πέτρος Δαμιανίδης | Κοντραμπάσο

Μανώλης Κουτσουνάνος | Τύμπανα

Είσοδος ελεύθερη