Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

35α Λασσάνεια - Πρόγραμμα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
35α Λασσάνεια

Ο Δήμος Κοζάνης και η νεοσυσταθείσα Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοδοξούν φέτος να ενεργοποιήσουν και πάλι τον θεσμό των Λασσανείων με την προοπτική το 2017 να είναι μόνο η εκκίνηση για πιο ψηλά.      
Φέτος, τα Λασσάνεια σημειώνουν μια τριμερή νοηματική ενότητα των φορέων πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και δίνουν έμφαση στην τοπική δημιουργική κοινότητα. Αντλώντας από το έμψυχο δυναμικό της περιοχής θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κάθε Δημότη Κοζάνης πως όταν οι άνθρωποι ενός τόπου παραμένουν δημιουργικοί, τότε τα πράγματα μπορούν να είναι μόνο ευοίωνα.
Ο προοδευτικός πολιτισμός μας έχει δοκιμαστεί σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από τις σημερινές και πάντοτε μας ευεργέτησε. Έστω λοιπόν και υπό επιτήρηση, έστω και με την δημοσιονομική σκιά σε απειλητική τροχιά, ο Δήμος Κοζάνης επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στον πολιτισμό σαν φυσική και νομοτελειακή απάντηση. 
Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε και να τιμήσετε αυτήν την προτεραιότητα  με την κοινή πεποίθηση πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας φάσης και ανοδικής διαδρομής στην ιστορία του θεσμού.
Παναγιώτης Δημόπουλος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Γιάννης Ιωαννίδης Πρόεδρος ΟΑΠΝ
Ευθύμιος Λιάκος, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ ΚοζάνηςΠερισσότερες Πληροφορίες: https://oapnkozanis.gr/lassaneia/
                                                   https://www.facebook.com/lassaneia